Translate

diumenge, 28 de juliol del 2013

Amanida de cigrons




Després de coure el cigrons seguint els consells de luxe de la mare Lisa hem preparat una amanida de cigrons. Ara venen molt de gust tota mena d'amanides, el cos ens ho demana i tenim els productes de temporada adequats per preparar plats refrescants i saludables. Les bases poden ser de llegum, pasta, patata, i de tot tipus de cereal cuit. Només cal barrejar-ho amb verduretes crues i amanir-ho amb gust. 




Aquí us deixem una la recepta de l'amanida de cigrons.

Ingredients per 4 persones ( 1€/persona)

350 gr de cigrons cuits
1 pebrot verd
1 ceba tendra
1 pastanaga
1 tomàquet
2 llaunes de tonyina amb oli d'oliva
3 ous durs
oli d'oliva
oli

Tallem a daus petits tota la verdura menys la pastanaga. Barregem amb els cigrons i la tonyina i a continuació amanim amb una mica més d'oli i sal.
Un cop emplatat dins un bol gran o una safata bonica, ratllem pastanaga per sobre i després els ous durs. Deixem refredar dins la nevera i ja la tenim a punt per quan ens vingui de gust.





 A l'estiu, si prepareu les amanides de bon matí i les reserveu a la nevera, podreu anar a la platja o a la piscina a passar el matí, amb la tranquilitat que quan torneu trobareu l'agradable sorpresa d'un àpat fresquet esperant-vos.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada