INGREDIENTS PER A 6PERSONES:
• 1 pastanaga
• 1 remolatxa crua
• 1 nap
• 1 iuca
• 1 xirivia
• 150 ml d’oli d’oliva
• sal marina
• salsa romesco
• salsa tàrtara
• ketchup
PREPARACIÓ:
Renta i pela les hortalisses. Amb un pelador de verdures, talla-les a rodanxes ben fines i asseca-les amb paper absorbent. En una paella, escalfa l’oli –no deixis que fumegi– i fregeix les verdures per tandes petites fins que s’enrosseixin lleugerament. Escorre-les sobre paper absorbent i condimenta-les amb una mica de sal. A l’hora de servir els xips, acompanya'ls amb les salses variades o amb d’altres salses al teu gust.
NOTESOpcionalment, es pot afegir pebre dolç vermell i sèsam enrossit per tal que les xips quedin més originals.
Aquests plat es ideal per acompanyar cremes o salses, com és el cas de l’humus o el guacamole.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada