Avui una recepta fàcil, ràpida i que segur que us agradarà molt… o això esperem!.
La pasta filo ens agrada molt, amb diferents farcits, ja sigui dolç
o salat, ja que aquesta pasta, al igual que ens passa amb la pasta
de full, té un enorme ventall de possibilitats i segur que amb totes
(o gairebé amb totes) queda genial, tot és qüestió d'anar-ho
provant amb diferents ingredients.
Aquí teniu la recepta:
INGREDIENTS (per fer 8 saquets)
- 6 làmines de pasta filo
- Sobrassada per untar
- 8 ous de guatlla
- Mel
PREPARACIÓ
Preescalfem el forn a 200ºC a dalt i a baix i amb aire.
Ajuntem tres i tres làmines de pasta filo (en podem utilitzar més, tot va a gustos, però jo ho
vaig fer seguint la recepta, preparant els saquets amb 3 capes de pasta filo) i en fem
4 porcions quadrades. Així n’obtenim les 8 que necessitem.
vaig fer seguint la recepta, preparant els saquets amb 3 capes de pasta filo) i en fem
4 porcions quadrades. Així n’obtenim les 8 que necessitem.
Tot seguit posem una mica de sobrassada al centre de cada quadrat
i la ben escampem.
Després hi posem l’ou de guatlla al damunt i ràpidament (perquè
sinó l’ou ens sortirà pels costats) hi posem un rajolí de mel i
tanquem el saquet unint tots els extrems amb l’ajuda d’un fil (jo el
vaig utilitzar dels de cosir) i el lliguem de manera que el farcellet
quedi ben tancat. Fem el mateix per la resta de farcellets i a mesura
que els anem tenint a punt, els posem en una safata de forn folrada
amb paper vegetal i quan els tinguem tots, els enfornem fins que
ens quedin rossets.
I ja només ens queda retirar-los del forn, treure'n els fils i servir-los
de la manera que més ens agradi!
de la manera que més ens agradi!
Són molt bons i ja veieu que no costen gens de fer! :) Espero que
us hagin agradat!
us hagin agradat!
Bon profit!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada