"L'enciam porta al cor el fil gelat de l'hivern".
El cronista gastronòmic per exceŀlència, Josep Pla, va clavar amb aquesta magistral imatge el gust de l'amanida. Pla, que en el terreny d'endrapar va predicar la moderació -una actitud que sovint es passava pel folre- era un ferm defensor de l'amanida verda. Avui gaudirem d'aquest plat fresc, saludable, verd i lleuger on podreu posar dins vostre un xic del fil gelat de l'hivern.
El cronista gastronòmic per exceŀlència, Josep Pla, va clavar amb aquesta magistral imatge el gust de l'amanida. Pla, que en el terreny d'endrapar va predicar la moderació -una actitud que sovint es passava pel folre- era un ferm defensor de l'amanida verda. Avui gaudirem d'aquest plat fresc, saludable, verd i lleuger on podreu posar dins vostre un xic del fil gelat de l'hivern.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada