Ingredients: (per a 2 persones)
- bolets frescos
- julivert (al gust)
- 2-3 grans d'all (al gust)
- 250 g de pasta fresca
- sal
- oli d'oliva verge extra
Preparació:
Primer, es netegen els bolets.
En una paella, amb un raig d'oli es saltegen els bolets a foc mig. Es corregeixen de sal.
Quan els bolets estan a mig coure, s'hi tira l'all picat ben petit. (La quantitat d'all va al gust de cadascú, així com també la de julivert).
S'acaben de coure i als dos últims minuts finals s'hi tira el julivert picat ben petit.
Per altra banda, en una olla amb aigua bullint i sal, es bull la pasta fresca durant 5 minuts.
S'escorre la pasta i s'aboca a la paella amb els bolets saltejats. Es barreja bé i es deixa reposar tot plegat un parell de minuts abans de servir.
Bon profit!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada