ingredients per aquesta delícia.:
- 1 iogurt
- 3 mesures de farina
- 2 mesures de sucre
- 1 mesura d’ oli de gira-sol
- 3 ous
- ½ sobre de llevat Royal
- 1 pessic de sal
- 100 gr. xocolata negra de cobertura
- 25 gr. cacau pur en pols
- 1 c.p. extracte de vainilla
Glassa per decorar-lo
- 1 clara d’ ou
- 150 gr. sucre glace
- 1 c.s. suc de llimona
Anem per feina.:
Forn a 180ºC .
Fonem la xocolata al bany maria.
Batim els ous.
Afegim el iogurt, l’ oli, el sucre i l’ extracte de vainilla.
En un altre bol, barregem la farina, el llevat la sal i el cacau
(passem pel cedàs per evitar impureses).
Afegim la xocolata a la massa, tot batent.
Anem incorporant la barreja de la farina de mica en mica, sense
para de remenar.
Posem en el motllo i enfornem uns 50 minuts aprox.
Quan estigui fred, decoreu-lo amb una mica de glaça.
Talleu un trosset de bundt (petit o gros, depèn de la necessitat,
jejeje...).
Prepareu un bon vi negre, cava, te, o infusió si voleu...
Serviu-vos.
Serviu-vos.
Bon Profit !!!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada