Translate

dimecres, 2 d’octubre del 2013

Tanqueu els ulls i disfruteu .... Bundt de Xocolata





















ingredients per aquesta delícia.:

  • 1 iogurt
  • 3 mesures de farina
  • 2 mesures de sucre
  • 1 mesura d’ oli de gira-sol
  • 3 ous
  • ½ sobre de llevat Royal
  • 1 pessic de sal
  • 100 gr. xocolata negra de cobertura
  • 25 gr. cacau pur en pols
  • 1 c.p. extracte de vainilla


Glassa per decorar-lo


  • 1 clara d’ ou
  • 150 gr. sucre glace
  • 1 c.s.  suc de llimona

Anem per feina.:

Forn a 180ºC.

Fonem la xocolata al bany maria.

Batim els ous.

Afegim el iogurt, l’ oli, el sucre i l’ extracte de vainilla.

En un altre bol, barregem la farina, el llevat la sal i el cacau 

(passem pel cedàs per evitar impureses).

Afegim la xocolata a la massa, tot batent.

Anem incorporant la barreja de la farina de mica en mica, sense 

para de remenar.

Posem en el motllo i enfornem uns 50 minuts aprox.

Quan estigui fred, decoreu-lo amb una mica de glaça.

Talleu un trosset de bundt (petit o gros, depèn de la necessitat, 

jejeje...).

Prepareu un bon vi negre, cava, te, o infusió si voleu... 

Serviu-vos.

Bon Profit !!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada