INGREDIENTS:
300gr de carbassa sense pell ni llavors
300gr de sucre
300gr de farina de blat
100gr de mantega sense sal
Una mica més de mantega i farina per folrar
el motlle
4 ous grans
2 cullerades petites de llevat
1 cullerada petita i rasa de canyella en
pols (3 o 4 grams)
ELABORACIÓ:
▪
Preescalfar el forn a 170oC a dalt i
abaix.
▪
Fondre la mantega i reservar.
▪
Pelar la carbassa i treure les llavors .
▪
Ratllar la carbassa amb un ratllador de verdures i fer un puré amb l’ajuda
d’una batedora i reservar.
▪
En un bol posar 4 ous i batre a velocitat mitja durant dos minuts , a
continuació afegir el sucre i batre durant dos minuts més o bé fins que es
formi una barreja blanqueta i una mica espessa i reservar.
▪
Tamisar la farina, el llevat i la canyella i barrejar.
▪
A aquesta barreja, li afegim sense deixar de batre i per ordre, la
mantega, el puré de carbassa i els ous batuts amb el sucre.
▪
Preparar el motlle amb una mica de farina o mantega perquè no s’enganxi.
▪
Posar al forn durant aprox. 50 minuts.
Salut
i bon menjar!!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada