Translate

dimarts, 8 d’octubre del 2013

Pa de pesic de carbassa







INGREDIENTS:
300gr de carbassa sense pell ni llavors
300gr de sucre
300gr de farina de blat
100gr de mantega sense sal
Una mica més de mantega i farina per folrar el motlle
4 ous grans
2 cullerades petites de llevat
1 cullerada petita i rasa de canyella en pols (3 o 4 grams)

ELABORACIÓ:
   Preescalfar el forn a 170oC a dalt i abaix.
   Fondre la mantega i reservar.
   Pelar la carbassa i treure les llavors .
   Ratllar la carbassa amb un ratllador de verdures i fer un puré amb l’ajuda d’una batedora i reservar.
   En un bol posar 4 ous i batre a velocitat mitja durant dos minuts , a continuació afegir el sucre i batre durant dos minuts més o bé fins que es formi una barreja blanqueta i una mica espessa i reservar.
   Tamisar la farina, el llevat i la canyella i barrejar.
   A aquesta barreja,  li afegim sense deixar de batre i per ordre, la mantega, el puré de carbassa i els ous batuts amb el sucre.
   Preparar el motlle amb una mica de farina o mantega perquè no s’enganxi.
   Posar al forn durant aprox. 50 minuts.


Salut i bon menjar!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada