Translate

dilluns, 7 d’octubre del 2013

Tartaleta de Ceviche



















Ingredients

  •             1 cua de rap
  •             2-3 tomàquets "pera"
  •             1 ceba
  •             un grapat de fulles de coriandre fresc
  •             4-5 llimes
  •             ½ got de suc de taronja
  •             salsa de chile picant
  •             quètxup
  •             1 alvocat



Elaboració


Traieu la pell i l'espina de la cua de rap. Talleu-la a daus petits i reserveu-la. Peleu i trinxeu la ceba. Trossegeu els tomàquets molt menuts. Traieu el tronquet de les fulles de coriandre i trinxeu les fulles.

En un bol de mida grossa, poseu-hi els daus de rap i deixeu-los marinar amb la ceba, el tomàquet i el coriandre trinxats.

Espremeu les llimes i ruixeu-ho amb el suc. Un truc: si abans de tallar-les feu rodolar les llimes, us faran més suc.

Afegiu-hi mig got de suc de taronja i un rajolí de salsa de chile picant i un parell de cullerades de quètxup.

Remeneu-ho una estoneta perquè els trossos de rap quedin ben impregnats del marinat. 


Tasteu-ho i, si convé, rectifiqueu els condiments del marinat al vostre gust.

Tapeu el bol amb film plàstic i deixeu-lo reposar a la nevera durant una hora com a mínim.



Just abans de servir-lo, peleu un alvocat, talleu-lo a grills i afegiu-los tots al ceviche.  

Aquest plat se sol servir com a entrant o aperitiu i es menja, agafant porcions de ceviche amb un nacho com a cullera.


A nosaltres ens agrada presentar-ho amb una tartaleta. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada