Ingredients
- 1 cua de rap
- 2-3 tomàquets "pera"
- 1 ceba
- un grapat de fulles de coriandre fresc
- 4-5 llimes
- ½ got de suc de taronja
- salsa de chile picant
- quètxup
- 1 alvocat
Elaboració
Traieu la pell i l'espina de la cua de rap. Talleu-la a daus petits i reserveu-la. Peleu i trinxeu la ceba. Trossegeu els tomàquets molt menuts. Traieu el tronquet de les fulles de coriandre i trinxeu les fulles. En un bol de mida grossa, poseu-hi els daus de rap i deixeu-los marinar amb la ceba, el tomàquet i el coriandre trinxats. Espremeu les llimes i ruixeu-ho amb el suc. Un truc: si abans de tallar-les feu rodolar les llimes, us faran més suc. Afegiu-hi mig got de suc de taronja i un rajolí de salsa de chile picant i un parell de cullerades de quètxup. Remeneu-ho una estoneta perquè els trossos de rap quedin ben impregnats del marinat.
Tasteu-ho i, si convé, rectifiqueu els condiments del marinat al vostre gust. Tapeu el bol amb film plàstic i deixeu-lo reposar a la nevera durant una hora com a mínim.
Just abans de servir-lo, peleu un alvocat, talleu-lo a grills i afegiu-los tots al ceviche.
Aquest plat se sol servir com a entrant o aperitiu i es menja, agafant porcions de ceviche amb un nacho com a cullera.
A nosaltres ens agrada presentar-ho amb una tartaleta.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada