Ingredients per a 4 persones
- 320 gr. d’espaguetis
- 3 ous grans
- 70 gr. de parmesà ratllat
- 150 gr. de cansalada viada amb pebre negre (millor en talls gruixuts)
- 1/2 ceba petita
- 3 cullerades soperes d’oli
- pebre negre
- sal només a l’aigua de cocció
Preparació
En una paella gran i antiadherent escalfeu l’oli i sofregiu la ceba; abans que agafi color, tireu-hi la cansalada tallada a trossets. Remeneu uns minuts i traieu-ho del foc.
Bulliu els espaguetis. Mentrestant barregeu els ous amb el parmesà. Ha de quedar una crema espessa.
Un minut abans que els espaguetis estiguin cuits, diluïu els ous batuts amb dues cullerades de l’aigua de cocció i torneu a escalfar el sofregit de ceba i cansalada. Escorreu la pasta i aboqueu-la a la paella. Aboqueu-hi la crema d’ous i aneu remenant uns segons fins que els ous comencin a quallar. És important que no quallin del tot.
Afegiu-hi una mica de pebre negre i serviu-los immediatament.
Bulliu els espaguetis. Mentrestant barregeu els ous amb el parmesà. Ha de quedar una crema espessa.
Un minut abans que els espaguetis estiguin cuits, diluïu els ous batuts amb dues cullerades de l’aigua de cocció i torneu a escalfar el sofregit de ceba i cansalada. Escorreu la pasta i aboqueu-la a la paella. Aboqueu-hi la crema d’ous i aneu remenant uns segons fins que els ous comencin a quallar. És important que no quallin del tot.
Afegiu-hi una mica de pebre negre i serviu-los immediatament.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada