Cuina d'estiu
Us presentem una recepta de cuina fresqueta i fàcil de preparar
A l'estiu,
el cos ens demana plats frescos i lleugers. No hi ha res millor en dies
calorosos que gaudir d’un plat ben fresc.
Us presentem una recepta de cuina fresqueta i fàcil de preparar
Ingredients
- · Alvocats
- ·
- · Endívies (com a decoració)
- ·
- · Gambes
- ·
- · Salsa vinagreta
- ·
- · Créixens
- ·
- · Anxoves
- ·
- · Maionesa
- ·
- · Cibulet
- ·
- · Ous durs
- · Crema de llet
Elaboració
Primerament agafem les endívies i les suquem a la
vinagreta disposant-les ja al plat final.
Tot seguit agafem els alvocats,
tallats a quarts o cinquens, i també els sucarem a la vinagreta distribuint-los
al plat.
Per la salsa agafem els créixens, les anxoves i uns quants alvocats
més per trinxar-los junts. Un cop triturat ho posem a un bol afegint-t’hi
maionesa i suavitzant el conjunt amb la crema de llet. A part, trinxem i barregem
el cibulet amb els ous durs, per combinar-ho amb la salsa després.
Ja podem
acabar de disposar el plat. Dins una base circular d’alvocats i endívies hi
col•loquem les gambes. Sobre hi posem la salsa d’anxoves i la barreja d’ou i
cibulet pel damunt. Podem afegir-hi mimosa a tall de decoració i ja estarà
llest per servir.
Bona cuina!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada