Translate

diumenge, 4 d’agost del 2013

Alvocats amb salsa d’anxoves


Cuina d'estiu


A l'estiu, el cos ens demana plats frescos i lleugers. No hi ha res millor en dies calorosos que gaudir d’un plat ben fresc.

Us presentem una recepta de cuina fresqueta i fàcil de preparar


Ingredients
  • ·      Alvocats
  • ·       
  • ·      Endívies (com a decoració)
  • ·       
  • ·      Gambes
  • ·       
  • ·      Salsa vinagreta
  • ·       
  • ·      Créixens
  • ·       
  • ·      Anxoves
  • ·       
  • ·      Maionesa
  • ·       
  • ·      Cibulet
  • ·       
  • ·      Ous durs
  • ·      Crema de llet 


Elaboració

Primerament agafem les endívies i les suquem a la vinagreta disposant-les ja al plat final.

Tot seguit agafem els alvocats, tallats a quarts o cinquens, i també els sucarem a la vinagreta distribuint-los al plat.

Per la salsa agafem els créixens, les anxoves i uns quants alvocats més per trinxar-los junts. Un cop triturat ho posem a un bol afegint-t’hi maionesa i suavitzant el conjunt amb la crema de llet. A part, trinxem i barregem el cibulet amb els ous durs, per combinar-ho amb la salsa després.

Ja podem acabar de disposar el plat. Dins una base circular d’alvocats i endívies hi col•loquem les gambes. Sobre hi posem la salsa d’anxoves i la barreja d’ou i cibulet pel damunt. Podem afegir-hi mimosa a tall de decoració i ja estarà llest per servir.



Bona cuina!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada