Les figues, es converteixen en un dolç delicat si es couen una miqueta al forn. Avui podem combinar-los amb formatge de cabra (també temperat), tomàquets cherry i pernil. Un toc de nou moscada que resaltarà el contrast salat / dolç d'una manera especial i donarà un sabor delicat que segur que us agradarà.
Ingredients per a 4 comensals: ·
4 llesques de pa de sandvitx
Formatge per untar tipus Philadelphia (nosaltres fem servir el San Millán)
4 llesques de pernil serrano
6 tomàquets cherry·
Sal Maldon
6 figues
Oli d'oliva verge extra
4 medallons de formatge ( un formatge suau, cremós i no molt gran) ·
Nou moscada
ELABORACIÓ.:
Preescalfar el forn a 200 º C.
Peleu les figues, talleu verticalment per la meitat, posar en una plata amb paper de forn,
Ruixeu amb oli d'oliva i enforneu durant 7 minuts.
Treure i reservar.
Prepareu les llesques de pa torrat.
Difondre les rodanxes amb formatge i posar una llesca de pernil a la part superior.
3 meitats de figa al forn a la part superior cada torrada (com a la foto).
Tallar els tomàquets cherry.
Poseu els 4 medallons de formatge de cabra en la mateixa safata de forn
Espolseu o ratlleu nou moscada a la part superior de formatge i coure aproximadament 2 minuts o fins que el formatge comença a fondre's.
Treure immediatament i, amb l'ajuda d'una espàtula, posar el formatge a la part superior de les figues. Espolvorejar les torrades amb oli d'oliva.
Serviu calent i a gaudir!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada