Translate

dimarts, 3 de setembre del 2013

Figues amb formatge de cabra i Nou Moscada



Les figues, es converteixen en un dolç delicat si es couen una miqueta al forn. Avui podem combinar-los amb formatge de cabra (també temperat), tomàquets cherry i pernil. Un toc de  nou moscada que resaltarà el contrast salat / dolç d'una manera especial i donarà un sabor delicat que segur que us agradarà. 

 Ingredients per a 4 comensals: ·

         
4 llesques de pa de  sandvitx         
Formatge  per untar tipus Philadelphia (nosaltres fem servir el San Millán)       
4 llesques de pernil serrano         
6 tomàquets cherry·         
Sal Maldon        
6 figues       
Oli d'oliva verge extra        
4 medallons de  formatge  ( un formatge suau, cremós i no molt gran) ·         
Nou moscada 

ELABORACIÓ.:

Preescalfar el forn a 200 º C.
Peleu les figues, talleu verticalment per la meitat, posar en una plata amb paper de forn, 
Ruixeu amb oli d'oliva i enforneu durant 7 minuts. 
Treure i reservar.
Prepareu les llesques de pa torrat. 
Difondre les rodanxes amb formatge i posar una llesca de pernil a la part superior.
3  meitats de figa al forn a la part superior cada torrada (com a la foto).
Tallar els tomàquets cherry.
Poseu els 4 medallons de formatge de cabra en la mateixa safata de forn 
Espolseu o ratlleu nou moscada a la part superior de formatge i coure aproximadament 2 minuts o fins que el formatge comença a fondre's. 
Treure immediatament i, amb l'ajuda d'una espàtula, posar el formatge a la part superior de les figues. Espolvorejar les torrades amb oli d'oliva.

Serviu calent i a gaudir!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada