Translate

dimarts, 10 de setembre del 2013

Temps de figues ...

















Ingredients

8 figues
200 g de pernil serrà
2 canons de vainilla
1/2 l d'oli d’oliva

Per a fer l'oli de vainilla, barregeu en un bol les llavors de la beina de vainilla i oli d’oliva.
Deixeu-ho reposar 2 hores perquè l'oli agafi el perfum. Pel que fa a les figues, peleu-les, partiu-les per la meitat i col.loqueu-les en un motlle rodó.
Tapeu-les amb un full de paper dels que es fan servir en pastisseria, i "aixafeu" les figues amb l'ajuda d'una cullera (així tindran l'aparença de carpaccio).
Deixeu-ho uns 20 minuts al congelador. Passat aquest temps, traieu el motlle i el paper i pinteu el carpaccio amb l'oli de vainilla. Ja per acabar, col.loqueu-hi els talls de pernil. Podeu decorar-ho amb una figa partida per la meitat i amb julivert.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada