Nun Vinya dels Taus 2010 (Cal Raspallet Viticultors).
Us adjunto la fitxa d'aquest hedonista vi penedesenc:
Origen. Vinya dels Taus
Superficie. 0.78 hectàrees
Varietat Vinifera. 100% xarel· lo
Edat de la vinya. 60/65 anys
Sòl. Sorres (45%), Llims (29%), Argiles (26%)
Cultiu. Orgànic.
Tractaments i operacions en viña.
Biològic manual
Verema. 25 de setembre 2010.
Manual en caixes de 15 kg.
Embotellat. 17 de maig de 2011.
Producció. 6 bótes
(1.964 ampolles de 750 ml. y 145 Magnum)
Propietari. Enric Soler
Dades analitiques:
Alcohol 12.27% vol.
Acidesa Total Tartàrica. 6.3 gr/l
Acidesa Volàtil. 0.43 gr/l
Diòxid de sofre total (E-220). 84 mg/l
Sucres. 1.2 gr/l
Superficie. 0.78 hectàrees
Varietat Vinifera. 100% xarel· lo
Edat de la vinya. 60/65 anys
Sòl. Sorres (45%), Llims (29%), Argiles (26%)
Cultiu. Orgànic.
Tractaments i operacions en viña.
Biològic manual
Verema. 25 de setembre 2010.
Manual en caixes de 15 kg.
Embotellat. 17 de maig de 2011.
Producció. 6 bótes
(1.964 ampolles de 750 ml. y 145 Magnum)
Propietari. Enric Soler
Dades analitiques:
Alcohol 12.27% vol.
Acidesa Total Tartàrica. 6.3 gr/l
Acidesa Volàtil. 0.43 gr/l
Diòxid de sofre total (E-220). 84 mg/l
Sucres. 1.2 gr/l
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada