Translate

dissabte, 17 d’agost del 2013

AJOBLANCO DE MANGO


 Un entrant ben fresquet, l’ajoblanco de mango, que segur que us encantarà! I, per acompanyar-lo, us proposem una copa de cava, evidentment també ben fresc, com ara el Magnum Brut Nature de Rovellats.


Ingredients:
- 
360 grs. de mango ja pelat i sense os
-
1 gra d’all
-
250 grs. de pols d’ametlla
-
2 llesques de pa rústic
-
1/2 litre d’aigua mineral
-
2 cullerades soperes de vinagre balsàmic blanc
-
Sal i pebre de Sichuan
-
Oli d’oliva

Preparació:
Tritureu a la Thermomix, o amb la batedora, la polpa de mango amb l’ametlla, el pa i l’all al qual haurem retirat el germen. Afegir l’aigua, el vinagre, sal i pebre al gust i, mentre continuem batent, anar afegint a poc a poc l’oli d’oliva perquè emulsioni. Reservar a la nevera fins el moment de servir.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada