Translate

diumenge, 18 d’agost del 2013

Amanida de formatge de cabra



 Ingredients per a 4 persones: 



• 4 espàrrecs verds 

• 1/2 tomàquet d'amanir 

• 1 escarola 

. 2 làmines de meló de 2 mm de gruix 

• vinagre de Mòdena 

• oli d'oliva extra verge 

• fulles de canonges 





Per a la lasanya de ceba i foie: 


• 1 poma 

• 50 g de ceba confitada 

• 1 rodanxa de formatge de cabra d’1 cm de gruix 

• 1 rajolí de mel 

• 10 g de sucre 

• 50 g de foie d’ànec 


Per als garapinyats: 

• 100 g de pinyons 

• 100 g de sucre 

• 1 got d’aigua 


Per a la vinagreta: 

• vinagre 

• oli d'oliva extra verge 

• sal


Preparació:
 Talleu el tomàquet en trossos petits i l’escarola, fina. Feu una vinagreta amb 5 parts d’oli, 1 de vinagre i sal. Per a la lasanya: talleu 3 rodanxes de poma d’uns 2 mm. Sobreposeu-les farcint-ho amb ceba i foie (la primera i l’última capa, de poma). Coeu-ho al forn 5 min a 150 ºC. Poseu-hi sucre per sobre i caramel·litzeu-ho amb un cremador. Col·loqueu-hi pel damunt el formatge. 




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada