Carpaccio
de figues amb pernil
Ingredients
8
figues
200
g de pernil serrà
2
canons de vainilla
1/2 l d'oli de gira-sol
Elaboració
Per
a fer l'oli de vainilla, barregeu en un bol les llavors de la beina de vainilla
i oli de gira-sol.
Deixeu-ho reposar 2 hores perquè l'oli agafi el perfum. Pel
que fa a les figues, peleu-les, partiu-les per la meitat i col.loqueu-les en un
motlle rodó. Tapeu-les amb un full de paper dels que es fan servir en
pastisseria, i "aixafeu" les figues amb l'ajuda d'una cullera (així
tindran l'aparença de carpaccio). Deixeu-ho uns 20 minuts al congelador. Passat
aquest temps, traieu el motlle i el paper i pinteu el carpaccio amb l'oli de
vainilla. Ja per acabar, col.loqueu-hi els talls de pernil. Podeu decorar-ho
amb una figa partida per la meitat i amb julivert.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada