Translate

dimarts, 27 d’agost del 2013

Cada cosa pel seu temps, i les figues per l'agost ...



Carpaccio de figues amb pernil


















Ingredients

    8 figues
    200 g de pernil serrà
    2 canons de vainilla
     1/2 l d'oli de gira-sol

Elaboració

Per a fer l'oli de vainilla, barregeu en un bol les llavors de la beina de vainilla i oli de gira-sol.
 Deixeu-ho reposar 2 hores perquè l'oli agafi el perfum. Pel que fa a les figues, peleu-les, partiu-les per la meitat i col.loqueu-les en un motlle rodó. Tapeu-les amb un full de paper dels que es fan servir en pastisseria, i "aixafeu" les figues amb l'ajuda d'una cullera (així tindran l'aparença de carpaccio). Deixeu-ho uns 20 minuts al congelador. Passat aquest temps, traieu el motlle i el paper i pinteu el carpaccio amb l'oli de vainilla. Ja per acabar, col.loqueu-hi els talls de pernil. Podeu decorar-ho amb una figa partida per la meitat i amb julivert.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada