Tot un clàssic en amanides.... l'amanida Cèsar, reversionada sota la óptica del xef Dani Muntaner,... una freca versió per afrontar amb optimisme el retorn postvacacional...
Despatxeu:
-300 g d'enciam romà
-1 pit de pollastre desossat
-100 g de cansalada fumada
-1 baguet
-100 g de formatge parmesà
-100 ml d'oli d'oliva verge
-2 rovells d'ou
-2 filets d'anxova en oli
-1 culleradeta de mostassa
-1 gra d'all
-1 cullerada de suc de llimona
-Porradell
-Sal
-Pebre blanc
Preparació
Despatxeu:
-300 g d'enciam romà
-1 pit de pollastre desossat
-100 g de cansalada fumada
-1 baguet
-100 g de formatge parmesà
-100 ml d'oli d'oliva verge
-2 rovells d'ou
-2 filets d'anxova en oli
-1 culleradeta de mostassa
-1 gra d'all
-1 cullerada de suc de llimona
-Porradell
-Sal
-Pebre blanc
Preparació
1.-Talleu quatre llesques primes, longitudinals, del pa de baguet i col.loqueu-les recobrint l'interior de quatre motlles cilindrics individuals i torreu-les al forn a 180º C fins que siguin cruixents. Deixeu-les refredar i fregueu-les amb una mica d'all
2.- Salpebreu i cuineu el pit de pollastre a la planxa amb un rajolí d'oli. deixeu-lo refredr i talleu-lo a rodanxes primes
3.- Talleu la cansalada fumada a bastonets i fregiu-la fins que quedi rossa i cruixent. Poseu-la al damunt d'un paper absorbent per recollir el greix sobrer.
4.- Netegeu i tressegeu les fulles d'enciam.
5.- Talleu en encenalls la meitat del formatge, i en ratlleu finament la resta
6.- Tritureu els filets d'anxova amb els rovells, el suc de llimona, la mostassa, l'all amb un pessic de sal i de pebre blanc.afegiu-hi l'oli a mesura que tritureu com si muntésiu una maionesa. Afegiu-hi el formatge ratllat i barregeu-ho bé.
7.- En un bol barregeu-hi l'enciam, el pollastre,la cansalada els encenalls de formatge, afegiu-hi la salsa
i garregeu-ho.
Muntatge
Col.loqueu un cilindre del pa torrat a cada plat i ompliu-ho de l'amanida. Afegiu-hi unes tiges de porradell per sobre i un codo de salsa al voltant
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada