Translate

dimarts, 25 de juny del 2013

AMANIDA CÈSAR

Tot un clàssic en amanides.... l'amanida Cèsar,  reversionada sota la óptica del xef Dani Muntaner,... una freca versió per afrontar amb optimisme el retorn postvacacional...






Despatxeu:

-300 g d'enciam romà
-1 pit de pollastre desossat
-100 g de cansalada fumada
-1 baguet
-100 g de formatge parmesà
-100 ml d'oli d'oliva verge
-2 rovells d'ou
-2 filets d'anxova en oli
-1 culleradeta de mostassa
-1 gra d'all
-1 cullerada de suc de llimona
-Porradell
-Sal
-Pebre blanc

Preparació
1.-Talleu quatre llesques primes, longitudinals, del pa de baguet i col.loqueu-les recobrint l'interior de quatre motlles cilindrics individuals i torreu-les al forn a 180º C fins que siguin cruixents. Deixeu-les refredar i fregueu-les amb una mica d'all
2.- Salpebreu i cuineu el pit de pollastre a la planxa amb un rajolí d'oli. deixeu-lo refredr i talleu-lo a rodanxes primes
3.- Talleu la cansalada fumada a bastonets i fregiu-la fins que quedi rossa i cruixent. Poseu-la al damunt d'un paper absorbent per recollir el greix sobrer.
4.- Netegeu i tressegeu les fulles d'enciam.
5.- Talleu en encenalls la meitat del formatge, i en ratlleu finament la resta
6.- Tritureu els filets d'anxova amb els rovells, el suc de llimona, la mostassa, l'all amb un pessic de sal i de pebre blanc.afegiu-hi l'oli a mesura que tritureu com si muntésiu una maionesa. Afegiu-hi el formatge ratllat i barregeu-ho bé.
7.- En un bol barregeu-hi l'enciam, el pollastre,la cansalada els encenalls de formatge,  afegiu-hi la salsa
i garregeu-ho.

Muntatge

Col.loqueu un cilindre del pa torrat a cada plat i ompliu-ho de l'amanida. Afegiu-hi unes tiges de porradell per sobre i un codo de salsa al voltant

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada