Des d’una concepció profundament pragmàtica, podem donar la volta a allò que sembla obvi i fer saltar el plat a nivell superior. El plat que millor exemplifica el seu treball ho demostra: una truita de fines herbes, amb estragó, cibulet i julivert, on la pell de la truita se substitueix per un embolcall de cansalada ibèrica, i el farcit és un remenat de perfecta consistència, amorosit per tomàquet marinat. Una carícia perfecte pel paladar i de la vista ... Bon profit!
Translate
dijous, 27 de juny del 2013
Truita de fines herbes
Des d’una concepció profundament pragmàtica, podem donar la volta a allò que sembla obvi i fer saltar el plat a nivell superior. El plat que millor exemplifica el seu treball ho demostra: una truita de fines herbes, amb estragó, cibulet i julivert, on la pell de la truita se substitueix per un embolcall de cansalada ibèrica, i el farcit és un remenat de perfecta consistència, amorosit per tomàquet marinat. Una carícia perfecte pel paladar i de la vista ... Bon profit!
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada