Despatxeu (per unes 9 cassoletes):
-1 làmina de pasta brisa congelada
-400 g. de bolets variats
-1 ceba
-Cibulet
-Llavors de sèsam torrades
-30 g de mantega
-30g de farina,
-1 / 2 litre de llet,
-Sal, nou moscada i pebre
Preparació
1.- Descongeleu la làmina de pasta brisa, retalleu rodones amb el diàmetre adequat per folrar els motlles de les vostres cassoletes, i enforneu-les en sec seguint les indicacions del fabricant. (Amb els retalls sobrants podeu fer les fulles de decoració i enfornar-ho conjuntament).
2.-Netegeu amb cura els bolets. Talleu-los a bocins. Talleu la ceba i fregiu-la en una paella amb una mica oli d'oliva, afegiu-hi els bolets i salteu-los, tenint cura de no cuinar-los en excés.
3.-Prepareu la salsa beixamel. En una paella barrejeu la farina amb la mantega i deixeu-ho daurar uns instants, afegiu-hi a poc a poc la llet sense deixar de remenar fins que la salsa estigui espessa. Condimenteu-ho amb sal, pebre i nou moscada al vostre gust.
Muntatge
Poseu en el fons de les cassoletes una cullerada de salsa beixamel, i ompliu-les amb la barreja de bolets. Empolsineu-ho amb el cibulet picat, una mica de llavors de sèsam i...... gaudiu-ho de gust.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada