Translate

dimarts, 25 de juny del 2013

Llom de porc amb ceba, pomes i salsa de soja



 Un plat mig oriental, mig català. Ben curiós.



Per sis persones necessitarem:

750 grams de filets de llom de porc
2 cebes mitjanes
3 pomes golden
Oli d'oliva
Salsa de soja
Sal
Pebre negre mòlt




Tallem els filets a tires primes i els daurem lleugerament en una cassola amb oli. Reservem.

A la mateixa cassola hi aboquem la ceba tallada a tires molt fines amb l'ajut d'una mandolina. Deixem que es caramel·litzi a foc lent.

Mentrestant, rentem les pomes i les tallem en vuit trossos. Quan la ceba estigui ben tendra, afegim les pomes, tapem i deixem que es coguin fins que quedin tendres però senceres.

Afegim la carn que teníem reservada i salpebrem (compte que la salsa de soja és salada). Afegim un bon raig de salsa de soja i deixem un parell de minuts. Traiem del foc i servim.

Si volem fer plat únic, acompanyem la carn amb una mica d'arròs bullit, que podem barrejar amb la carn o menjar apart.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada