Un plat mig oriental, mig català. Ben curiós.
750 grams de filets de llom de porc
2 cebes mitjanes
3 pomes golden
Oli d'oliva
Salsa de soja
Sal
Pebre negre mòlt
Tallem els filets a tires primes i els daurem lleugerament en una cassola amb oli. Reservem.
A la mateixa cassola hi aboquem la ceba tallada a tires molt fines amb l'ajut d'una mandolina. Deixem que es caramel·litzi a foc lent.
Mentrestant, rentem les pomes i les tallem en vuit trossos. Quan la ceba estigui ben tendra, afegim les pomes, tapem i deixem que es coguin fins que quedin tendres però senceres.
Afegim la carn que teníem reservada i salpebrem (compte que la salsa de soja és salada). Afegim un bon raig de salsa de soja i deixem un parell de minuts. Traiem del foc i servim.
Si volem fer plat únic, acompanyem la carn amb una mica d'arròs bullit, que podem barrejar amb la carn o menjar apart.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada