Translate

diumenge, 2 de juny del 2013


Les carbasses són aliments antioxidants per excel·lència. Menjar carbassa proporciona vitamina A en forma de carotens suficient en totes aquelles persones que pateixen de pèrdua d’audició. També  contenen abundant fibra. La ingestió de fibra es molt adequada per ajudar a eliminar toxines de l’intestí i prevenir l’aparició de nombroses malalties.


M'agrada molt la crema o puré de carbassa, amb o sense pa fregit ( més bo amb que sense...)  un puré de carbassa amb pinyons i ceba
Ingredients:
  • 1 carbassa mitjana
  • 1 patata
  • 2 cebes i mitja
  • uns quants pinyons
  • 1 pastanaga
Procediment:

Es pelen les cebes (es reserva mitja per després), la patata i la carbassa i es tallen a trossos grans. Es posen en una olla amb una mica d'oli i es sofregeix uns moments.


S'afegeix aigua fins a cobrir, es sala i es deixa al foc 15 minuts.

Es tritura i es serveix en plats.

Es fergeix la mitja ceba tallada petita, la pastanaga ratllada i els pinyons.


Es posa la ceba, la pastanaga i els pinyons a sobre del puré i es serveix.



També podeu afegir-hi un ou poché, que és més llauger. El rovell de l'ou li dona una textura molt agradable i la clara el toc dur de la crema. No se explicar-vos-ho ... però queda molt bé, tant de gust com en la  boca .

A veure si us atreviu i ho proveu!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada