Les
carbasses són aliments antioxidants per excel·lència. Menjar carbassa
proporciona vitamina A en forma de carotens suficient en totes aquelles
persones que pateixen de pèrdua d’audició. També contenen abundant fibra. La ingestió de fibra
es molt adequada per ajudar a eliminar toxines de l’intestí i prevenir
l’aparició de nombroses malalties.
Ingredients:
- 1 carbassa mitjana
- 1 patata
- 2 cebes i mitja
- uns quants pinyons
- 1 pastanaga
Es pelen les cebes (es reserva mitja per després), la patata i la carbassa i es tallen a trossos grans. Es posen en una olla amb una mica d'oli i es sofregeix uns moments.
S'afegeix aigua fins a cobrir, es sala i es deixa al foc 15 minuts.
Es tritura i es serveix en plats.
Es fergeix la mitja ceba tallada petita, la pastanaga ratllada i els pinyons.
Es fergeix la mitja ceba tallada petita, la pastanaga ratllada i els pinyons.
Es posa la ceba, la pastanaga i els pinyons a sobre del puré i es serveix.
També podeu afegir-hi un ou poché, que és més llauger. El rovell de l'ou li dona una textura molt agradable i la clara el toc dur de la crema. No se explicar-vos-ho ... però queda molt bé, tant de gust com en la boca .
A veure si us atreviu i ho proveu!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada