Translate

dilluns, 24 de juny del 2013

Xarrup de pera amb gambes


Una  propostaun  amb  un delicat sabor 




Font: Sonia, L’exquisit




Despatxeu: (per uns 12 gotets)

-2 peres
-Una ceba tendra petita
-2 grans d'all
-100 cc de llet de coco
-600 cc de brou de verdures
-Oli i sal
-Una nou de mantega
-Gingebre en pols
-Caiena en pols
-Curri en pols
-12 gambes
-Cibulet fresc


Preparació

1. - En una paella, amb un rajolí d'oli sofregiu-hi lleugerament un gra d’all triturat i incorporeu-hi el caps  i les cloves de les gambes. Salteu-les uns instants i incorporeu-hi un cullerot del brou de verdures. Deixeu-ho coure uns minuts. Coleu i recupereu els sucs. En la mateixa paella amb unes gotes més d'oli, salteu les cues de les gambes. Incorporeu-hi el brou colat, un parell de cullerades de llet de coco i una punta de gingebre en pols.  Deixeu coure un parell de minuts més. Separeu les cues de les gambes i recuperar el brou.

2. - En una cassola amb una mica d'oli i mantega, sofregiu-hi lleugerament la ceba i l’all picat ben fi. Incorporeu-hi les peres pelades sense llavors i tallades, amb la resta del brou vegetal, la llet de coco. Deixeu-ho coure a foc mitjà uns 20 minuts. Incorporeu el brou de coure les gambes. Tritureu i rectifiqueu-ho de sal, caiena, gingebre i curri.


Muntatge

Punxeu cada gamba en una broqueta. Ompliu els gotets amb la sopa de pera al gingebre, empolsineu-ho amb una mica de cibulet fresc tallat i decoreu-ho amb la broqueta de gamba. Servir-ho fred o a temperatura ambient

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada