Aquesta és una recepta que el cuiner David Lienas va publicar, ja fa un temps, a la revista Descobrir Cuina. És una original i saborosa manera de guarnir una “simple” crema de carbassa i convertir-la en tot un plat de festa, ...... que servida aixi, en petit format, es reconverteix un divertit xarrup perfecte per uns entrants lleugers o per un pica pica informal a,....
Despatxeu
- 1 Kg de carabassa
- 100 gr de ceba
- 100 gr de mantega
- Brou vegetal.
- Oli de girasol.
- 1 Tortellini de formatge fresc per gotet
- 1/2 l. de vi de Porto negre
- 1 culleradeta de sucre
- 1 canonet de canyella
- La pell d’una taronja
- La pell d’una llimona
- Llavors de sèsam
- Pebre negra
- Nou moscada
Preparació
1.- En una olla, amb un bon raig d’oli i la mantega, ofegueu la ceba i després afegiu-hi la carabassa tallada a daus. Deixeu-ho coure a foc lent durant una estona. Cobrir-ho amb el brou i deixeu-ho fer fins que sigui tot ben cuit. Tritureu-ho i afegiu-hi sal, pebre i una mica de nou moscada. Reserveu-ho. -Si voleu podeu afegir-hi un raig de crema de llet.-
2.- Mentrestant, poseu el vi de Porto, la canyella, la pell de la llimona i de la taronja i el sucre en un cassó i deixeu-ho reduir. Retireu les pells i la branca de canyella i reserveu-ho.
3.- Poseu els tortellinis a bullir en un cassó amb aigua i sal. Un cop fets escorreu-los.
Muntatge
Punxeu amb una broqueta cada tortellini i el poseu en el gotet. Aboqueu-hi la crema de carabassa per sobre, decoreu-ho amb una mica de reducció del Porto, unes llavors de sèsam i...... gaudiu-ho de gust.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada