Translate

dijous, 27 de juny del 2013

Pasta zucchini


Quan no tinc temps de cuinar, però em sembla una mica substanciós i de bon gust, llavors opto per preparar  una Pasta zucchini. La recepta la vaig aprendre cuinant al costat de la meva amiga Isa Tanini, una "mamma" toscana que s'ha passat la  vida cuinant pasta, així que ...



En llegir la recepta potser sembli que és molt simple! però no us imaginen el sabor tan exquisit i particular que té!
Els ingredients són per a quatre persones:
2 carabassons grans 
400 gr de pasta curta, com macarrons, podeu provar amb la que més els agradi 
Mitjana ceba 
Sal 
Oli d'oliva 
Parmesà 
Medi Xile sec o d'arbre (opcional) 
Pebre (opcional) 
Julivert
1. - Posar a bullir un litre d'aigua. Afegir sal i girar. Quant bulli, afegir la pasta i remenar de tant en tant. 
2. - Picar en trossos petits la ceba 
3. - Saltar en oli calent. Afegeix els carbassons prèviament rentats i picats finament. Tirar sal. Els qui agradin dels sabors més fort, afegeixen el picant i el pebre. 
4. - Quan la pasta estigui a punt (després de 15 minuts, aprox), retirar-la del foc i treure-li l'aigua. 
5. - Barrejar la pasta amb els carbassons cuinats i empolvorar el parmesà. 
6. - Es pot decorar amb una fulla de julivert i llest!
De veritat que als que es la donin de menjar pensaran que és un plat bastant elaborat, però és molt senzill i ràpid de cuinar.Àmpliament recomanable!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada