Translate

dimarts, 25 de juny del 2013

Remenat d'espàrrecs amb llagostins i alls tendres



Un remenat , acompanyat amb unes cues de llagostins. Mentre cuinem el plat, 
 poder tallar llesques de pa de motlle amb uns talladors de galetes de diverses formes, les  torrem i les hem posem al voltant del remenat. I a taula de pressa, que no es refredi.

Per cinc persones despatxeu:

600 grams d'espàrrecs, ja nets i treta la part dura
3 alls tendres
20 llagostins, només les cues pelades
3 ous
Un raig de llet
Oli d'oliva
Sal
Pebre negre mòlt


En una paella amb oli saltem els espàrrecs. Quan comencin a estar tendres hi afegim els alls tallats petits. Saltem un parell de minuts i hi incorporem les cues dels llagostins.

Mentrestant, batem els ous en un bol i hi posem un raig de llet. Quan els llagostins comencin a canviar de color, aboquem la mescla dels ous i la llet i remenem fins que l'ou qualli (el punt de quallat al gust de cadascú). Servim immediatament acompanyat de torradetes.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada